ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

Οθόνη Ροομετρητή PD 4000

Η οθόνη PD 4000 είναι σχεδιασμένη για συστήματα διεργασίας . Είναι κατάλληλη για βιομηχανικό περιβάλλον. Επιπλέον ο σχεδιασμός και προδιαγραφές κατασκευής καθιστούν την οθόνη ιδανική για μηχανές και κινητές εφαρμογές. Περιλαμβάνει οθόνη LCD για την γραφική αναπαράσταση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Supertwist. Η ανάλυση της οθόνης είναι 150Χ20 pixel.

 

Οθόνη PD 210

Η οθόνη PD 210 χρησιμοποιείται για την απεικόνιση των δεδομένων π.χ. για μέτρηση όγκου , ροής, για ορισμό setpoint ή καταχώρηση ροής και επιλογή λειτουργιών όπως το μέγεθος του κορμού του μετρητή ή των λειτουργιών των εξόδων. Η οθόνη συνδέεται με  των αναμεταδότη ροής PD340.

 

Σύστημα καταγραφής  Ebner

ARS smart - το σύστημα καταγραφής δεδομένων για το μέλλον - που έχει σχεδιαστεί με τα νεότερα ηλεκτρονικά για ολόκληρη τη σειρά των εφαρμογών στη μέτρηση γάλακτος. Από τη μέτρηση ποσότητας μέσω του μαγνητικού-επαγωγικού μετρητή ροής, την καταγραφή της θερμοκρασίας γάλακτος και του αριθμού παραγωγού διαχείριση δειγματοληψίας και αποθήκευση δεδωμένων εως και 90ημέρεςκαθώς παρεχει και δυνατότητα εκτύπωσης των δεδωμένων παραλαβής.


 

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode